Tattoo shop Den Haag gs and gents
Tattoo shop Den Haag gs and gents
custom tattoo artwork Den Haag

Kevin Specker (SPCKR)

SPCKR is de eigenaar van G's AND GENTS en zit al in de tattoo wereld vanaf zijn 15e levensjaar. Hij wist meteen dat hij de kunst, techniek en wereld van de tattoos geweldig vond. Hij wist zeker dat hij hier op de een of andere manier zijn leven van ging maken. Nadat hij jaren in verschillende tattooshops in Nederland en het buitenland ervaring heeft opgedaan opende hij G's AND GENTS in de Gaarde in Den Haag. Inmiddels is G's AND GENTS uitgegroeid tot een bekende naam binnen de Nederlandse tattoo industrie en werken er verschillende (internationale) artiesten. 
nos tattoo artiest

Kirill Nos (NOSartist)

NOS is een specialist in Black & Grey (realisme) tattoos. Hij tatoeërt al jaren op een hoog niveau en weet van elk design een unieke tattoo te maken. Geen project is hem te gek dus heb jij frisse ideeën of loop je al een tijdje met iets in je hoofd rond? Bezoek dan NOS zijn portfolio pagina en maak een afspraak voor een intake gesprek. 
artdiagnose tattoo

Lester / Artdiagnose_Tattoo

Deze man schuwt ook zeker geen Black & Grey realisme stukken. Zijn oog voor detail en kunstzinnige insteek leveren strakke en toch vloeiende stukken op. Fineline, mandala en ook lettering zijn geen probleem. Bekijk zijn portfolio en vraag een intake gesprek aan. 
poetry bae tattoo

Poetry Bae

Fine line, 'cute designs' en blackwork dat kun je vinden in de portfolio van Poetry Bae. Wil jij een tattoo met een strakke lijn? Hier moet je zijn. Bekijk snel haar portfolio. 

ONZE KLANTEN

Een meesterwerk op mijn arm

Goeie shop! Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam! Afgelopen maand geweest voor een dagsessie wat een meesterwerk staat er nu op m’n arm thanks Nos!
gs and gents den haag
Peter Baksteen
Elite gasten, zieke skills, beste prijs.
Elite gasten, zieke skills, beste prijs.
Zo gastvrij als Gents.
Zo lauw als Gangsters.
TOPSHOP 🙏🏻❤
#VoorgoedVasteKlant


gs and gents den haag
C7 REAPER
Tattoo artiesten met passie

Top tattooshop! Ik kwam hier voor een coverup en die is meer dan geslaagd! Tattoo-artiesten met passie.
gs and gents den haag
Thorin Kokshoorn