Tattoo shop Den Haag gs and gents
Tattoo shop rotterdam gs and gents

ONZE SERVICE

Tattoo shop Den Haag gs and gents

TATTOOS

Bij G's and Gents tattoo nabij Den Haag kun je voor alle tattoo stijlen terecht. Wij specialiseren ons in Black & Grey tattoos. Onze passie ligt bij de kunst van het tatoeëren. Dus je weet zeker dat jij een perfecte tattoo zult krijgen.
spckr custom art tattoo Den Haag

CUSTOM ARTWORK

Heb jij een kale muur waar je vanaf wilt of een ander oppervlakte waar jij wat stijl aan wilt toevoegen? Dan zit je goed bij G's and Gents. Wij komen bij je langs om jouw project te voorzien van custom artwork.
custom tattoo artwork Den Haag

CUSTOM DESIGNS

Wil jij een tattoo in Rotterdam 100% custom gemaakt voor jou? Zoals Lettering, Kalligrafie en portretten?Dat kan natuurlijk. Onze artiesten gaan met je in gesprek en verwerken jouw wensen in een perfect tattoo design.
gs and gents tattoos Delfgauw

G'S AND GENTS

G's and Gents is dé tattoo shop bij Den Haag met een passie voor kunst, tattoos en design. Bij ons staat jouw tattoo ervaring centraal. In onze ontspannen en huiselijke studio voel jij je helemaal op je gemak. Met een drankje in de hand bespreken we rustig jouw ideeën en hoe we dit tot een uniek tattoo design kunnen maken. We gaan samen zorgen dat jouw tattoo project perfect uit de verf komt. 

Bij ons kun je altijd terecht en houden we de wachttijden kort! je kunt eenvoudig online een afspraak boeken voor een intake. Parkeren voor de deur en via de A13 zit je vanaf Den Haag zo in onze tattooshop. Binnendoor kom je natuurlijk ook zo bij ons terecht.

ONZE ARTIESTEN

SPCKR eigenaar Gs and gents tattoo Den haag

SPCKR

Kevin SPCKR is de eigenaar van G's and Gents Tattoo Parlour. Hij zit al sinds zijn 15e levensjaar in de tattoo wereld en specialiseert zich in Kalligrafie. Bekijk hier zijn portfolio
NOS tattoo artiest gs and gents Den haag

NOS

Kirill NOS is onze absolute Black&Grey realisme tattoo specialist. Hij weet van ieder portret een sprekende tattoo te maken. Hij legt met zijn unieke stijl ieder belangrijk detail op geweldige wijze vast. Bekijk zijn portfolio.
Lester tattoo Den Haag

ART DIAGNOSE

G's and Gents is gespecialiseerd in black&grey realisme. Dat zie je zeker weer terug bij Lester. Hij heeft wederom een unieke stijl van tatoeëren. Hij zorgt ervoor dat jouw design op de perfecte wijze wordt vastgelegd.

ONZE KLANTEN

Super fijne shop!

Super fijne shop met top artiesten. Fijne sfeer, netjes en onwijs blij ga ik iedere keer naar huis.

gs and gents den haag
Adrienne van Alphen
Nemen de tijd voor je
Top tattoo shop! Aardige mensen, nemen de tijd voor je. Mooi ontwerp en goede afspraak bij Nos is een top kerel! Geen haast werk, nemen de tijd en maken er wat moois van! Echt een aanrader! Volle agenda, maar zéker het wachten waard..
gs and gents den haag
Richard Mourik
De sfeer is top en de shop ziet er goed uit.
Super fijne shop, heb drie tattoo's in deze shop laten zetten en ben er zeer tevreden over. De sfeer is top en de shop ziet er goed uit.
gs and gents den haag
Kirsten Al

TARIEVEN

Wij werken met de beste (internationale) artiesten die er zijn. We hanteren vaste tarieven hierin zodat jij precies weet waar je aan toe bent. We hanteren een start tarief van €70. We hebben een standaard uurtarief van €100 per uur. Je krijgt van te voren altijd te horen waar je aan toe bent qua prijs en duur van je tattoo project. Parkeren voor de deur is gratis en de A13 brengt je zo naar onze tattooshop vanuit Den Haag.